Husker du at være taknemlig?

Følelsen af at skulle midste er ikke en følelse der på nogen måde er rar og man prøver også hurtigt at kaste følelsen væk igen. Det giver lige som ingen mening at skulle midste nogen man holder af.

Har netop lige haft besøg af en vidunderlig kvinde som har være helt ud på kanten til at skulle midste det kæreste hun har. Nemlig hendes lille søn på 3 år!

Hun ringet til mig for lidt over et år side og fortalte mig at hendes lille søn på 2 år havde fået kræft. En  meget alvorligt form for kræft. Udsigterne var meget dårlige men lægerne ville give ham behandling.

Idag sidder hun her i min stue men en sygdomsfri dreng som lige er starte i børnehave. Stolt og lykkelig men også bekymret for hans fremtid. Det den lille familie har været igennem har været den største prøvelse man kan komme på i ens liv.

Håber alle der læser dette indlæg er dybt dybt taknemlig for de mennesker og børn de har i deres liv og vil huske på at små problemer ikke må fylde for meget.  Vi har kun dette ene liv og man ved aldrig hvornår ens nummer bliver trukket ud .

Husk, at give din kærlighed  hverdag til dine medmennesker så vil verden være et meget smukker sted at leve.

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Indlæg navigation

2 thoughts on “Husker du at være taknemlig?

  1. Kære Mette

    Tak for at minde mig om også at være taknemmelig når mine unger er igang med at splitte hjemmet ad.

  2. sundforsjov

    Kære Mette

    Taknemlighed og små taknemlighedsøvelser er blevet en stor del af vores hverdag. En universel lov kaldet “Loven om tiltrækning” fortæller, at lige tiltrækker lige, så derfor øver vi os hver dag på at fortælle hinanden fem ting, som vi er taknemlige for.
    Smukt og rørende indlæg.
    KH Charlotte

Skriv en kommentar

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.